ÜGYFELEINK

Merck
Merck
Merck
A magyarországi gyógyszeripari és vegyipari szektor vezető vállalata. Ügyfelünk Femibion, Flexagil illetve Nasivin márkáihoz kapcsolódan tervezünk és vásárolunk offline valamint online felületekre egyaránt.
Cetelem
Cetelem
Cetelem
A Magyar Cetelem Bank Zrt. 1996 óta van jelen Magyarországon - a lakossági fogyasztási hitelezési tevékenységre specializálódott. Ügyfelünknek televízió, online, közterület és sajtó kampányok tervezését és vásárlását végezzük 2011 óta.
Generali
Generali
Generali
A Magyarországon is nagy múlttal és hagyománnyal rendelkező piacvezető biztosító online és offline kampányait tervezzük és menedzseljük, ahol az image építés mellett a tanácsadói hálózat támogatása a fő célkitűzés.
Trilak
Trilak
Trilak
A Trilak több, mint 100 éves hagyományokkal és piacvezető pozícióval rendelkezik a magyar festékpiacon. Termékeikkel - Héra, Lazurán és Trinát - egyrészt divatot és stílust teremtenek, másrészt szakszerű és hatékony megoldásokat kínálnak. Teljes körű médiatervezést és vásárlást végzünk ügyfelünknek.
Falken Tire
Falken Tire
Falken Tire
A Falken Tire a globális gumiabroncs piac kiemelkedő szereplője, amelyet erős teljesítmény fókuszának és magas szakértelmének köszönhet. Ügyfelünk számára a teljes körű médiatervezést és vásárlást biztosítjuk.
Gyermelyi
Gyermelyi
Gyermelyi
A Gyermelyi hosszú múltra visszatekintő, piacvezető magyar tésztamárka. A tészta mellett egységes Gyermelyi márkavédjeggyel és Magyar Termék védjeggyel ellátott liszt és tojás termékeivel is jelen van a piacon. Ügyfelünk online és offline kampányait tervezzük és vásároljuk.
BNP - Paribas
BNP - Paribas
BNP - Paribas
A BNP Paribas 1978 óta van jelen Magyarországon, komplex termékek széles választékát nyújtja az állami, vállalati és pénzintézeti ügyfelei számára. "A jövő betétei" kampánnyal egy online betétkezelési felületet népszerűsítünk magánszemélyek részére, a kampány teljes körű médiatervezését és vásárlását végezzük.
ELMŰ
ELMŰ
ELMŰ
Az ELMŰ-ÉMÁSZ társaságcsoport hazánk egyik legnagyobb áramszolgáltatója. Közel kétmillió ügyfél számára biztosítja a villamos energiát egyetemes szolgáltatóként, és több ezer vállalati ügyfél versenypiaci kereskedőpartnereként. Ügyfelünk számára offline és online kampányokat is tervezünk, illetve vásárolunk.
Egis
Egis
Egis
Több, mint százéves gyógyszergyártói tapasztalatának köszönhetően termékei (pl. Reparon, Betadine, Cralex, Telviran) nemcsak hazánkban, hanem a világ több, mint 60 országában is kaphatóak. Az egyes márkák hazai offline kampányait tervezzük és vásároljuk számukra.
Európai Utazási Biztosító
Európai Utazási Biztosító
Európai Utazási Biztosító
A mai napig Magyarország egyetlen, kizárólag utasbiztosításokra specializálódott biztosítója, a lehető legszélesebb termékkínálattal. Online kampányok tervezését és menedzselését biztosítjuk az EUB számára, ahol az online üzletkötések számának növelése a legfontosabb célkitűzés.
Biztosítás.hu
Biztosítás.hu
Biztosítás.hu
A Biztosítás.HU egyike a legnagyobb internetes független biztosításközvetítőknek. Tevékenységi körébe egyaránt beletartozik a gépjármű-felelősségbiztosítás, a casco, az utasbiztosítás, a lakásbiztosítás és a jövedelemkiesés-biztosítások összehasonlítása és online közvetítése. Ügyfelünk számára televíziós csatornán futó kampányokat tervezünk és vásárolunk.
Columbus Klíma
Columbus Klíma
Columbus Klíma
A Columbus Klíma magas színvonalú műszaki hátterének köszönhetően a hazai klímatechnológiai piac meghatározó vállalkozása. Ügynökségünk az ügyfél erős digitális jelenlétéhez biztosítja online felületek tervezését és vásárlását.
Magyar Koraszülött Alapítvány
Magyar Koraszülött Alapítvány
Magyar Koraszülött Alapítvány
Az alapítvány koraszülöttek mentésének, intenzív gyógyításának és gyermekek intenzív ellátásának elősegítését végzi. Feladatunk az éves adóbevallási időszakban minél több 1%-os felajánlást gyűjteni az alapítvány számára sajtó, rádió, online (közösségi média és display) kampányokkal. Az együttműködés 5 éve tart.
OREX
OREX
OREX
Az OREX Magyarország vezető ékszer- és órakereskedő társasága. Ügynökségünk végzi a márka sajtó- és online felületeken megjelenő kampányainak tervezési és vásárlási feladatait.
Sarantis
Sarantis
Sarantis
A Sarantis Hungary 2006 óta tevénykedik a hazai háztartási- és kozmetikai termékek piacán. Ügyfelünk saját márkás háztartási (Hewa, Domet, Tub. O. Flo) és kozmetikai (STR8, B.U., C.THRU, Elode) termékei számára tervezünk és vásárolunk televízióra, illetve online médiumokra.
Sodexo
Sodexo
Sodexo
A hazánkban 15 éve jelen lévő, piacvezető Sodexo fő célja, hogy a legjelentősebb kiszervezési szakértő legyen a minőségi szolgáltatások területén. Az általunk tervezett és vásárolt online kampányaik is ezt a célt támogatják.
Viasat
Viasat
Viasat
A Viasat Broadcasting a legnagyobb televíziós vállalkozás Skandináviában és a Balti államokban - Magyarországon 5 csatornával van jelen. Ügynökségünk online, print, rádió és közterületi reklámokat tervez és vásárol a Viasat számára, 2007 óta.
Wizz Air
Wizz Air
Wizz Air
A Wizz Air első járata 2004-ben szállt fel, azóta olcsó áraival és low-cost működési modelljével forradalmasította a repülést Magyarországon és a CEE régióban. Partnerünknek konverzió fókuszú online, PPC és offline kampányokat terveztünk, illetve vásároltunk közel 10 évig.
Cobitoys
Cobitoys
Cobitoys
A Cobi Holding Közép-Kelet Európa legnagyobb játék építőelem gyártó-, valamint disztribútor vállalata. Termékeik minőségét és értékét igazolja a neves partnerekkel (pl. Renault F1, Boeing) bevezetett egyedi termékkollekciók sora. Ügyfelünk számára televíziós csatornán futó kampányokat terveztünk és vásároltunk.
Allegro Group
Allegro Group
Allegro Group
Magyarország egyik legnagyobb e-commerce oldalakat üzemeltető cégének offline stratégiáját terveztük és menedzseltük 5 éven keresztül. Aukciós portáljaik a Vatera, a TeszVesz, valamint az Emag, az Aprod.hu majd később az OLX.
Attitude
Attitude
Attitude
Az Attitude divatmárka 2011-ben indult útjára Zoób Kati tervező nevével fémjelezve. Az Attitude kollekciók az időtlen eleganciát, és a kimagasló minőséget hivatottak elérhetővé tenni a magyar célközönség számára. Ügyfelünk számára teljes körű ATL és BTL médiatervezést és vásárlást biztosítottunk.
Bázismag - Marton Genetics
Bázismag - Marton Genetics
Bázismag - Marton Genetics
Martonvásáron állították elő a kontinens első beltenyésztéses kukoricahibridjét 1953-ban. A Bázismag Kft. az MTA kutatóintézettel együttműködve Marton Genetics márkanév alatt vezetett be új hibrideket a piacra. Ügyfelünknek televízió, online, rádió és sajtó kampányok tervezését és vásárlását végeztük.
Ficosota Syntez
Ficosota Syntez
Ficosota Syntez
Európa egyik legdinamikusabban fejlődő bolgár központú FMCG cége. A termékportfóliójukba tartozó Maretti (sós kréker) márka magyar piacra történő televíziós bevezetését terveztük és vásároltuk.
GDF-Suez
GDF-Suez
GDF-Suez
A GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. (GSEM) immár a nemzeti közműszolgáltatás részeként biztosítja a földgázellátást az ország hat megyéjében. Partnereként online kampányok terezésével és vásárlásával foglalkoztunk.
Horvát Idegenforgalmi Közösség
Horvát Idegenforgalmi Közösség
Horvát Idegenforgalmi Közösség
Horvátország, mint fő nyári utazási célpont népszerűsítése volt a "kirendeltség" és az ügynökség feladata. Az offline támogatás tervezésében kivitelezésében és nyomonkövetésében működtünk közre.
Invitel
Invitel
Invitel
Az Invitel a magyar telekommunikációs piac egyik meghatározó szolgáltatójaként széleskörű portfólióval áll lakossági és üzleti ügyfelei rendelkezésére. Konverzió fókuszú keresőmarketing (SEM) kampányokat terveztünk és valósítottunk meg a márka számára, közel 5 éven keresztül.
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
Az Egyesület egy non-profit szervezet, amelynek célja, hogy önkéntesek segítségével felkutassa az élelmiszerfeleslegeket, és eljutassa a nélkülözőkhöz. Partnerükként közösségi média és keresőmarketing (SEM) kampányokat terveztünk, futtattunk.
Máltai Szeretetszolgálat
Máltai Szeretetszolgálat
Máltai Szeretetszolgálat
"A hit védelme és a szegények istápolása" - több mint kilencszáz éve ez minden Máltai szervezet jelmondata a világon. Ügyfelünk számára közterületi és online reklámokat terveztünk és vásároltunk.
McArthurGlen
McArthurGlen
McArthurGlen
A csodaszép Fertő tavi természeti régióban fekvő Designer Outlet Parndorf egyedülálló Shopping-élményt garantál. A 130 designer-shopban mindent megtalál, ami egy vásárló szívét megdobogtatja. Ehhez nyújtottunk segítséget rádió és print kampányok tervezésével, vásárlásával.
MOL
MOL
MOL
A MOL Magyarország gazdaságának meghatározó szereplője, 363 benzinkút üzemeltetése mellett tevékenysége az ellátási lánc összes elemére kiterjed. Ügynökségünk online, print, valamint rádió és TV kampányainak vásárlásait bonyolította.
National Geographic
National Geographic
National Geographic
A National Geographic a hazai háztartások közel 80%-ában fogható tudományos ismeretterjesztő csatorna. Az NGC számára online és offline kampányokat terveztünk és vásároltunk, melyek célja elsősorban a csatorna új sorozatainak promotálása volt.
Szarvasi Mozzarella
Szarvasi Mozzarella
Szarvasi Mozzarella
A Szarvasi Mozzarella immáron több mint 20 éve elkötelezett híve az olasz gasztronómia hazai népszerűsítésének. Ügynökségünk TV és online kampányok tervezését végezte.
Viacom
Viacom
Viacom
Magyarország egyik legnagyobb gyermek- és ifjusági csatornákat üzemeltető vállalata. Ügynökségünk az egyes csatornák image kommunikációjának tervezésében, menedzselésében, kampányok utóértékelésében nyújtott támogatást.