RÓLUNK

Mit csinálunk?

Akár márkaépítő, akár eladásösztönző kampányra van szükség, segítünk megtalálni az ideális eszközöket és csatornákat, amelyek segítségével a megfelelő helyen és időben érjük el a célcsoportot. Stratégiailag átgondolt médiaterveket készítünk az erőforrások lehető leghatékonyabb felhasználásával.

Komplex ügynökségi szolgáltatást nyújtunk, rugalmasan alkalmazkodva partnereink igényeihez és piaci sajátosságaihoz, megosztva szakmai tudásunkat online és offline területen egyaránt.

Miért minket?

A hatékonyság számunkra kiemelten fontos, amit a szakma is számos alkalommal elismert. Minden évben több Effie-díjat is kaptunk, amely nem csupán eredményességünket bizonyítja, de arra is ösztönöz bennünket, hogy továbbra is törekedjünk naprakész szakmai tudásunk és szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésére.

Kapcsolatrendszerünk és ügyfélkörünk sokszínűsége lehetővé teszi, hogy a GroupM tagjaként meghatározó szereplői legyünk a hazai piacnak, első kézből értesüljünk a legújabb trendekről és erős vásárlóerőnknek köszönhetően a legjobb kondíciókat érjük el ügyfeleink számára.

Háttérinfók

Meghatározó nemzetközi és helyi márkák teljeskörű kommunikációs feladatait látjuk el az alapoktól, a stratégiai tervezésen és médiatervezésen át, egészen a megjelenések koordinálásáig, a médiavásárlásig.

A megbízásokat minden esetben házon belül teljesítjük, kiterjedt nemzetközi hátterünk nyújtotta tudásbázisunk és lokális piacismeretünk felhasználásával. Bármilyen feladatról is legyen szó, ragaszkodunk az eredeti megközelítéshez, az innovatív megoldásokhoz, és a megkérdőjelezhetetlen szaktudáshoz.

Partnerünk